Workshops


Workshop: Gevoel-Intuïtie-Emotie en Kleurkwaliteiten

         
 
 

 ingecox1Gevoel-Intuïtie-Emotie & Kleurkwaliteiten

Wat je voelt is geen toeval. Waar vertrouw je op als je een keuze maakt? Wat is het verschil tussen gevoel, intuïtie en emotie? Als je energie ergens geblokkeerd is in je lichaam staat dat in de weg om het gevoel-emotie en intuïtie harmonieus te verbinden. Je zou het kunnen vergelijken met roeien in een bootje tegen de stoom in. Deze energie blokkades ontstaan vaak uit kleine schommelingen in de energie door dagdagelijkse dingen die we meemaken en ons uit balans brengen. In deze introductie workshop leer je de energie van het lichaam vertalen, er de juiste woorden met kleurkwaliteit aan te geven, om daarna de bijbehorende Kleur-Lichtolie op acupunctuurpunten/zones te masseren zodat de energie weer vrij kan stromen. Een impuls die lichaam, ziel en geest raakt en bijdraagt aan bewustwording, loslaten van spanningen en belemmerende levenspatronen. Het is eenvoudig, makkelijk en op elk moment toe te passen. Of je nu op je werk bent, samen met vrienden of familie, voor of tijdens een sport- of yogasessie, er is altijd wel een Kleur-Licht olie die past om een behoefte of een kernkwaliteiten te stimuleren. We werken met Kleur-Licht oliën die je helpen om contact te hebben met de essentie van wie je bent en wat jou zo uniek maakt om een leven te leiden dat vreugde en vertrouwen schept.

Kosten: € 50,00 

Datum en locatie:  zaterdag 19 mei 2018 bij San Bao, Eeuwfeeststraat 2 te Ezemaal (B)

                                donderdag 7 juni 2018 : Pauwengraaf 145 te Maasmechelen (B)

                                zaterdag 9 juni 2018 bij Navita, Nachtegaalstraat 91 te Geleen (NL)

Aanmelden: via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

Datum en locatie: zaterdag 29 september 2018 bij Het Holistisch Instituut te Brugge (B)

Aanmelden: via een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Inge Cox - bezieler Kleur-Licht oliën

foto workshop KL 
 
 
 

  Een kleur licht olie voor:

  > kracht

  > emotionele balans

  > energiedoorstroming

  Recente berichten:
  Recensies:
  "De Kleur-Lichtolie Yellow helpt mij om te concentreren op mezelf waardoor ik minder last heb van geluiden rondom mij heen."

  "De Kleur-Lichtolie Blue helpt mij om in een snellere ontspanning te komen tijdens een relaxatie oefening."

  Sociaal:

   Volg ons ook op facebook!

 

 

 Nieuwbrieven archief: 
  Nieuwsbrief Juni:

  Nieuwsbrief Juli:

  Nieuwsbrief September:

  Nieuwsbrief Oktober:

  Nieuwsbrief November:

  Nieuwsbrief December:

  Nieuwsbrief Januari:

  Nieuwsbrief Maart: