Workshops


Workshop: Wat kleur voor jou kan doen

         
 
 

 ingecox1 Workshop: Wat kleur voor jou kan doen

Deze dag wordt georganiseerd door Margo Ruiter en Inge Cox samen.

Van 10.00 tot 13.00 verzorgt Inge de workshop: Gevoel-intuïtie-emotie en kleurkwaliteiten.

Van 14.00 tot 17.00 verzorgt Margo de workshop: Ontdek jouw kleurentaal.

Margo en Inge hebben beiden op hun geheel eigen wijze bijzondere producten ontwikkeld om de balans van lichaam, geest en ziel te herstellen. De Zuci Kleurenthee van Margo en de Kleur-Licht oliën van Inge werken op een diep niveau door en herstellen de stroming. De nadruk deze dag ligt op hoe jij ervaart, hoe je deze ervaring waardeert en wat je kan doen om jezelf weer in beweging te krijgen.

Kosten: € 75,00 voor de gehele dag

Wil je alleen de ochtend of alleen de middag volgen: €45,00.

Datum: Zondag 17 september 2017, 10.00-17.00u.

Locatie: Ontmoetingscentrum De Weg, Herenthoutseweg 21, Wiekevorst

Aanmelden kan door een email te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Gevoel-intuïtie-emotie en kleurkwaliteiten

Wat je voelt is geen toeval. Waar vertrouw je op als je een keuze maakt? Wat is het verschil tussen gevoel, intuïtie en emotie? Als je energie ergens geblokkeerd is in je lichaam staat dat in de weg om het gevoel-emotie en intuïtie harmonieus te verbinden. Je zou het kunnen vergelijken met roeien in een bootje tegen de stoom in. Deze energie blokkades ontstaan vaak uit kleine schommelingen in de energie door dagdagelijkse dingen die we meemaken en ons uit balans brengen. In deze introductie workshop leer je de energie van het lichaam vertalen, er de juiste woorden met kleurkwaliteit aan te geven, om daarna de bijbehorende Kleur-Lichtolie op acupunctuurpunten/zones te masseren zodat de energie weer vrij kan stromen. Een impuls die lichaam, ziel en geest raakt en bijdraagt aan bewustwording, loslaten van spanningen en belemmerende levenspatronen. Het is eenvoudig, makkelijk en op elk moment toe te passen. Of je nu op je werk bent, samen met vrienden of familie, voor of tijdens een sport- of yogasessie, er is altijd wel een Kleur-Licht olie die past om een behoefte of een kernkwaliteiten te stimuleren. We werken met Kleur-Licht oliën die je helpen om contact te hebben met de essentie van wie je bent en wat jou zo uniek maakt om een leven te leiden dat vreugde en vertrouwen schept.

Inge Cox - bezieler Kleur-Licht oliën

foto workshop KL 
 
 

  Een kleur licht olie voor:

  > kracht

  > emotionele balans

  > energiedoorstroming

  Recente berichten:
  Recensies:
  "De Kleur-Lichtolie Yellow helpt mij om te concentreren op mezelf waardoor ik minder last heb van geluiden rondom mij heen."

  "De Kleur-Lichtolie Blue helpt mij om in een snellere ontspanning te komen tijdens een relaxatie oefening."

  Sociaal:

   Volg ons ook op facebook!

 

 

 Nieuwbrieven archief: 
  Nieuwsbrief Juni:

  Nieuwsbrief Juli: