san bao logo drukwerk2 bewerkt 2san bao logo drukwerk3 bewerkt 3

Lieve mensen,

De wereld aan je voeten met Kleur-Licht oliën

Onze voeten spelen een grote rol als we kijken naar de betekenis van onze lichaamshouding. De voeten zorgen voor stabiliteit en laten ons voelen hoe stevig we in onze schoenen staan. Hoe het gesteld is met onze energie en gezondheid wordt ook weerspiegeld door onze voeten.

De voet helpt je in het leven om een stap naar voren te zetten. Onderliggende ‘patronen’ die met angst, terughoudendheid te maken hebben zorgen ervoor dat we de stap niet durven te zetten. Wil je verandering? Terug in de ‘flow’ komen?

Breng met kleur-Licht oliën de energie van je lichaam via je voeten in beweging. De kleur van de olie geeft aan welke kwaliteit je wilt stimuleren om meer balans te voelen. Hiermee is je eerste stap gezet!

teksten kleur

TIP: vermoeide en zware benen? Neem een voetbad (38°) met enkele druppels Kleur-licht olie RED om de energiecirculatie te stimuleren. Masseer daarna de voeten en onderbenen met een basisolie en enkele druppel Kleur-Licht olie DETOX CLEAR om het energiesysteem te activeren dat in verband staat met het lymfesysteem waardoor de voeten en benen ‘lichter’ gaan aanvoelen.

Wil je ook graag dat jouw ervaring met de Kleur-Licht olie wordt gedeeld in een volgende nieuwsbrief? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je wordt op voorhand op de hoogte gebracht als jouw verhaal wordt opgenomen in de nieuwsbrief. Geef ook aan of je naam erbij vermeld mag worden. Sharing is caring…………..en je hebt meteen een mooie reclame voor jouw werk in combinatie met de Kleur-Licht oliën.

Workshop Kleur-Licht oliën

We planden de Workshop Gevoel-intuitie-emotie en Kleurkwaliteiten opnieuw op 3 locaties. Steeds meer mensen leren de Kleur-Licht oliën kennen en het heilzame effect ervaren. De vraag hoe kun je nu het beste met deze oliën werken op een eenvoudige manier? Tijdens de workshop leer je dit om vanuit je eigen kracht hiermee te werken. Je gaat oefenen hoe je kunt uittesten vanuit je gevoelskern die met je eigen waarheid verbonden is. Hieruit volgt de kleur die je op dit moment nodig hebt om je energie in balans te brengen.

gratis introductie neutraalaffiche

Ontdek hoe je kleur kan inzetten om je welbevinden te vergroten op volgende data en locaties.

Datum en locatie: zaterdag 19 mei 2018 bij San Bao, Eeuwfeeststraat 2 te Ezemaal (B)

                             donderdag 7 juni 2018 : Pauwengraaf 145 te Maasmechelen (B)

                             zaterdag 9 juni 2018 bij Navita Nachtegaalstraat 91 te Geleen (NL)

Voor meer informatie over deze workshop: klik hier

Wil je graag deelnemen stuur dan een mail met je gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Ga ontspannen door het leven!

Bewandel de weg van gezondheid en vitaliteit met je hart,

Tijdens  momenten van bewust zijn.

Kleurrijke groet, Inge

P1120580 ipiccy 72c BEWERKT

Inge Cox van San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching werkt sinds 1997 met kleur- en lichttherapie ter bevordering van gezondheid en welzijn. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de kracht van licht en kleur en op deze manier hun eigen unieke schoonheid, ‘lichtbron’, te herkennen en deze op een natuurlijke wijze tonen en leven.

San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching
Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal
www.ingecox.com    www.ingecox.eu     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.