san bao logo drukwerk2 bewerkt 2san bao logo drukwerk3 bewerkt 3

Lieve mensen,

Jouw Levensenergie wil stromen             kleur road.2018

Hoe vaak blokkeren we onze levensenergie door niet mee te bewegen met de stroom van het leven? We ervaren dit vaak doordat onze energie afneemt, we worden moe en/of we voelen allerlei klachten. Door energiepunten te masseren met Kleur-Licht olie zetten we de energie in beweging.

Wanneer de levensenergie in je lichaam weer gaat stromen kan je lichaam gaan ontspannen. Zo kun je verandering gaan brengen, innerlijke en uiterlijk. Dingen die je niet goed voor je voelen achter je laten of loslaten en stap voor stap gaan kiezen om dingen te doen die je echt plezier geven in het leven.

Stimuleer het  zelf helend vermogen van je lichaam en ontdek wat jou echt plezier geeft in het leven.

 

Onderzoek naar het effect van Kleur-Licht oliën

website afbeelding detox clear2Product: Kleur-Licht olie Detox Clear

Testrapport: Gautier Havelange – Burgerlijk Ingenieur in de materiaalkunde en Geobioloog

We hebben onlangs een samengestelde olie (essentiële olie in draagolie) getest, genaamd Detox Clear, die de energiebanen met betrekking tot het lymfatisch systeem in evenwicht brengt. Dit product is ontwikkeld door Inge Cox http://www.ingecox.euHet is belangrijk aan te geven dat de keuze van de olie op intuïtieve manier gebeurd voor de geteste persoon. Hiervoor worden specifieke kinesiologische testmethodes gebruikt. We maakten het bilan LVA (Life Vibration Analyser) voor een persoon voor en na een korte massage van aangeduide punten op het lichaam met deze olie. We hebben ook het product getest.

Klik op deze link om het rapport te lezen.

 

Workshop Kleur-Licht oliën

We starten 2018 met de Workshop Gevoel-intuitie-emotie en Kleurkwaliteiten op maar liefst 3 locaties. Steeds meer mensen leren de Kleur-Licht oliën kennen en het heilzame effect ervaren. De vraag hoe kun je nu het beste met deze oliën werken op een eenvoudige manier? Tijdens de workshop leer je dit om vanuit je eigen kracht hiermee te werken. Je gaat oefenen hoe je kunt uittesten vanuit je gevoelskern die met je eigen waarheid verbonden is. Hieruit volgt de kleur die je op dit moment nodig hebt om je energie in balans te brengen.

gratis introductie neutraalaffiche

 

Ontdek hoe je kleur kan inzetten om je welbevinden te vergroten op volgende data en locaties.

Datum en locatie: zaterdag 13 januari 2018 bij San Bao, Eeuwfeeststraat 2 te Ezemaal (B)

                             zaterdag 20 januari 2018 bij Groww, Viaductstraat 1 te Brugge (B)

                             vrijdag 2 februari 2018 bij praktijk In Verbinding, Herkenbosscherweg 16 te Roermond (NL)

Voor meer informatie over deze workshop: klik hier

 

Wil je graag deelnemen stuur dan een mail met je gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

  

Ga ontspannen door het leven!

Bewandel de weg van gezondheid en vitaliteit met je hart,

Tijdens  momenten van bewust zijn.

Kleurrijke groet, Inge

P1120580 ipiccy 72c BEWERKT

Inge Cox van San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching werkt sinds 1997 met kleur- en lichttherapie ter bevordering van gezondheid en welzijn. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de kracht van licht en kleur en op deze manier hun eigen unieke schoonheid, ‘lichtbron’, te herkennen en deze op een natuurlijke wijze tonen en leven.

San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching
Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal
www.ingecox.com    www.ingecox.eu     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.