san bao logo drukwerk2 bewerkt 2san bao logo drukwerk3 bewerkt 3

Lieve mensen,

De Kleur-Licht olie green is echt een olie waarmee je de liefde voor jezelf en de natuur kunt voelen. Vergeet je soms jezelf doordat je te druk bezig bent met je gezin, werk of andere mensen om je heen? Dan is groen de kleur die je stimuleert om juist om goed voor jezelf te zorgen en je bewust te worden van je eigen behoeftes zodat je ervoor jezelf ook kunt zijn. Balanceer je regelmatig tussen angst en onrust dan brengt groen je weer in evenwicht. De schoonheid van groen uit zich in de gulheid, de koestering en hoop. Massage van energiepunten met deze olie versterkt ook het aspect van medeleven en verbind je met je eigen zachtheid.

Wanneer je iets wilt realiseren en over wilt gaan tot actie dan kan de Kleur-Licht olie Red je drive stimuleren om je doel te verwezenlijken. Op andere momenten kan het soms belangrijk zijn om niet over te gaan in actie, maar te blijven in het hier en nu verbonden met je innerlijke vrede.

Massage van het energiepunt midden op je borstbeen met de Kleur-Licht olie Green laat je gevoelens verbonden vanuit je hart stromen.

website afbeelding green2Reeks tekeningen apart met kleur11

Tip: Masseer de energiepunten die horen bij de Kleur-Licht olie Green en druppel ook enkele druppels op een tissue en leg dit op je nachtkastje. Hierdoor prikkel je de zintuigen en creëer je een harmonieuze energie in de slaapkamer voor een goede nachtrust.

Filmpje Kleur-Licht olie Green

Wil je graag ook in enkel minuten je innerlijke harmonie versterken, klik dan op deze link en volg dan de instructies uit het filmpje

Kom kennis maken met Kleur-Licht oliën en leer zelf je energie in balans brengen tijdens deze introductie ochtend.

gratis introductie KL oliën

Workshop: Gevoel-intuïtie-emotie en Kleurkwaliteiten
In deze workshop ga ik dieper in op het verschil tussen gevoel-emotie en intuïtie en leer je de energie van je lichaam vertalen, er de juiste woorden met kleurkwaliteit aan te geven, om daarna de bijbehorende Kleur-Licht olie op acupunctuurpunten en zones te masseren, zodat de energie weer vrij kan stromen. Dit wordt ondersteund door eenvoudige korte oefeningen die je op elk moment van de dag kunt toepassen om in balans te blijven. Je ontdekt hoe je kleur kan inzetten om je welbevinden te vergroten.

Datum en locatie: zaterdag 13 januari 2018 bij San Bao, Eeuwfeeststraat 2 te Ezemaal (B)

                             vrijdag 2 februari 2018 bij praktijk In Verbinding, Herkenbosscherweg 16 te Roermond (NL)

Voor meer informatie over deze workshop: klik hier

Wil je graag deelnemen stuur dan een mail met je gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

Ga ontspannen door het leven!

Bewandel de weg van gezondheid en vitaliteit met je hart,

Tijdens  momenten van bewust zijn.

Kleurrijke groet, Inge

P1120580 ipiccy 72c BEWERKT

Inge Cox van San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching werkt sinds 1997 met kleur- en lichttherapie ter bevordering van gezondheid en welzijn. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de kracht van licht en kleur en op deze manier hun eigen unieke schoonheid, ‘lichtbron’, te herkennen en deze op een natuurlijke wijze tonen en leven.

San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching
Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal
www.ingecox.com    www.ingecox.eu     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.