san bao logo drukwerk2 bewerkt 2san bao logo drukwerk3 bewerkt 3

Lieve mensen,

Verminder Stress en geniet van meer ontspanning met de Kleur-Licht olie Blue

Heb je net als ik gedurende de dag behoefte aan een momentje om tot rust te komen? Wil je ook meer rust, lichtheid en ontspanning ervaren? De Kleur-Licht olie Blue kan je hierbij helpen. Ik heb speciaal een filmpje gemaakt hoe je iedere dag binnen enkele minuten terug kunt keren naar je innerlijke rust. Start met het masseren van het punt zoals op de afbeelding en volg de instructies uit het filmpje door op deze link te klikken.

    website afbeelding blueReeks tekeningen apart met kleur15

Welke boodschap brengt de kleur blauw je?

De kleur blauw herinnert aan het gevoel van rust en ontspanning wat je ervaart als je op je op het strand ligt en kijkt naar een heldere wolkeloze blauwe hemel, of aan het gevoel van vrijheid en sereniteit wanneer je op een boomstronk zit en tuurt over een blauw meer.

Dit is de kleur die tot hoogste doel heeft vrede en rust te brengen en het bevorderen van lichamelijke én geestelijke ontspanning.

Blauw helpt je behoefte aan orde te vervullen en richting te geven in je leven, en het juiste te doen in moeilijke tijden. Vastbeslotenheid om in alle rust inspanningen te leveren die het doel naderen.

Het gevoel van veiligheid dat door blauw wordt gesymboliseerd helpt wanneer er nood  is aan verandering, om nieuwe ideeën toe te laten en zich flexibel te kunnen opstellen.

Met Kleur-Licht olie Blue STRESS DE BAAS!!!

Langzaam groeien naar acceptatie waardoor het gevoel van veiligheid kan toenemen

Leer zelf je energie in balans brengen met deze introductie workshop.

Workshop: Gevoel-intuïtie-emotie en Kleurkwaliteiten
Op maandag 6 november organiseer ik de workshop ‘Gevoel-intuïtie-emotie en Kleurkwaliteiten. In deze workshop ga ik dieper in op het verschil tussen gevoel-emotie en intuïtie en leer je de energie van je lichaam vertalen, er de juiste woorden met kleurkwaliteit aan te geven, om daarna de bijbehorende Kleur-Licht olie op acupunctuurpunten en zones te masseren, zodat de energie weer vrij kan stromen. Dit wordt ondersteund door eenvoudige korte oefeningen die je op elk moment van de dag kunt toepassen om in balans te blijven. Je ontdekt hoe je kleur kan inzetten om je welbevinden te vergroten.
Voor meer informatie over deze bijzondere avond: klik hier

Wil je graag deelnemen stuur dan een mail met je gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Ga ontspannen door het leven!

Bewandel de weg van gezondheid en vitaliteit met je hart,

Tijdens  momenten van bewust zijn.

Kleurrijke groet, Inge

P1120580 ipiccy 72c BEWERKT

Inge Cox van San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching werkt sinds 1997 met kleur- en lichttherapie ter bevordering van gezondheid en welzijn. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de kracht van licht en kleur en op deze manier hun eigen unieke schoonheid, ‘lichtbron’, te herkennen en deze op een natuurlijke wijze tonen en leven.

San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching
Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal
www.ingecox.com    www.ingecox.eu     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.