san bao logo drukwerk2 bewerkt 2san bao logo drukwerk3 bewerkt 3

Lieve mensen,

Geel voor focus, helderheid en concentratie met de Kleur-Licht olie Yellow

Geel is het symbool van de zon en is een van de warme kleuren. Het ondersteunt in hoge mate het metabolisme, klieractiviteiten en het verbetert de maagsecretie. Geel wordt onder andere toegepast om het zenuwstelsel te versterken. Het bevordert de zin om te leren en werkt op het concentratievermogen bij kinderen (en volwassenen!). Tevens werkt het gunstig op het intellect. Mensen die ontevreden zijn gaan meer ontspannen wanneer ze aan geel licht worden blootgesteld.
Geel geeft helderheid in ons hoofd en zorgt voor meer focus om helder te kunnen waarnemen. Het geeft verlichting bij negatieve gemoedstoestanden en bepaalde vormen van hoofdpijn. Vitaliteit keert terug. Omdat het helpt om ons de zaken helder te laten zien (‘in het juiste daglicht te stellen'), zorgt ervoor dat we bewust worden hoe we onze levensenergie op de meest gunstige manier kunnen gebruiken.

KLEUR YELLOWtekening apart met kleur 3 YELLOW HOOFD 
De Kleur-Licht olie Yellow voor een heldere geest in een gezond lichaam, wie wil dat niet. Ik heb speciaal een filmpje gemaakt hoe je iedere dag binnen enkele minuten je focus/concentratie kunt vergroten voor meer helderheid in je hoofd. Het helpt mij tijdens het voorbereiden van mijn workshops, yoga-lessen, autorijden……
Wil je graag ook in enkel minuten je focus/concentratie verbeteren, masseer dan de punten zoals op de afbeelding of volg de instructies uit het filmpje door op deze link te klikken.


Workshop: Ontdek wat kleur voor je kan doen
Op zondag 17 september organiseer ik samen met Margo Ruiter een Thema dag over KLEUR, ieder vanuit z’n eigen professionaliteit in het werken met Kleuren. Deze dag gaat door in het Ontmoetingscentrum De Weg in Wiekevorst.
In de ochtend, van 10.00 tot 13.00u, geef ik de workshop ‘Gevoel-intuïtie-emotie en Kleurkwaliteiten. In deze workshop ga ik dieper in op het verschil tussen gevoel-emotie en intuïtie en leer je de energie van je lichaam vertalen, er de juiste woorden met kleurkwaliteit aan te geven, om daarna de bijbehorende Kleur-Licht olie op acupunctuurpunten en zones te masseren, zodat de energie weer vrij kan stromen. Dit wordt ondersteund door eenvoudige korte oefeningen die je op elk moment van de dag kunt toepassen om in balans te blijven. Na de lunchpauze start Margo, van 14.00 tot 17.00u, met de workshop ‘Ontdek jouw kleurentaal’. In deze workshop onderzoek je samen met Margo wat jouw relatie is met kleur en leer je om op een diep bewustzijnsniveau je te verbinden met kleur. Hierdoor ontdek je je eigen kleurentaal en leer je jezelf beter kennen. Je ontdekt hoe je kleur kan inzetten om je welbevinden te vergroten.


Voor meer informatie over deze bijzondere dag: klik hier

Wil je graag deelnemen stuur dan een mail met je gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kleurrijke groet, Inge

P1120580 ipiccy 72c BEWERKT

Inge Cox van San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching werkt sinds 1997 met kleur- en lichttherapie ter bevordering van gezondheid en welzijn. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de kracht van licht en kleur en op deze manier hun eigen unieke schoonheid, ‘lichtbron’, te herkennen en deze op een natuurlijke wijze tonen en leven.

San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching
Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal
www.ingecox.com    www.ingecox.eu     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.