san bao logo drukwerk2 bewerkt 2san bao logo drukwerk3 bewerkt 3

Beste,

Zonnig door het Leven met Kleur-Licht olie Orange

Breng de vrolijkheid en warmte van de zon in jou!

De Kleur-Licht olie Orange helpt ons om te kijken naar de zonnige kant van het leven. De Kleurvibratie oranje die hierin zit brengt spontaniteit en is een geweldige kleur om je creativiteit te stimuleren. Nieuwe ideeën komen onder invloed van oranje in combinatie met violet makkelijker tot stand. Tijdens momenten van teleurstelling en wanhoop biedt oranje positieve kracht en helpt bij het herstel van verdriet. Tegelijkertijd stimuleert oranje het zelfrespect en respect voor anderen. Deze warme en uitnodigende kleur zet mensen aan tot enthousiasme.

KLEUR ORANGE 90x90

tekening apart met kleur 2 ORANGE ARM

Stimuleer de energiepunten die horen bij de Kleur-Licht olie Orange en maak van optimisme jouw levensstijl. Uit onderzoek blijkt dat optimisten gezonder, gelukkiger en langer leven…………..

IMG 20170611 173243 bewerkt

Gezonde pancakes (lees het recept op onze website)

voor wie houdt van een zoet dessert zonder suiker, zonder gluten en overheerlijk.

Het artikel: Spelen met geuren en kleuren in het magazine Pure Child.  Klik hierpure child artikel

In dit artikel vind je informatie over het verband tussen energie-geur-emotie en het kind en hoe geuren en kleuren voor geluk en ontspanning kunnen zorgen.

Workshop: Ontdek wat kleur voor je kan doen

Op zondag 17 september organiseer ik samen met Margo Ruiter een Thema dag over KLEUR, ieder vanuit z’n eigen professionaliteit in het werken met Kleuren. Deze dag gaat door in het Ontmoetingscentrum De Weg in Wiekevorst.

In de ochtend, van 10.00 tot 13.00u, geef ik de workshop ‘Gevoel-intuïtie-emotie en Kleurkwaliteiten. In deze workshop ga ik dieper in op het verschil tussen gevoel-emotie en intuïtie en leer je de energie van je lichaam vertalen, er de juiste woorden met kleurkwaliteit aan te geven, om daarna de bijbehorende Kleur-Licht olie op acupunctuurpunten en zones te masseren, zodat de energie weer vrij kan stromen. Dit wordt ondersteund door eenvoudige korte oefeningen die je op elk moment van de dag kunt toepassen om in balans te blijven. Na de lunchpauze start Margo, van 14.00 tot 17.00u, met de workshop ‘Ontdek jouw kleurentaal’. In deze workshop onderzoek je samen met Margo wat jouw relatie is met kleur en leer je om op een diep bewustzijnsniveau je te verbinden met kleur. Hierdoor ontdek je je eigen kleurentaal en leer je jezelf beter kennen. Je ontdekt hoe je kleur kan inzetten om je welbevinden te vergroten. 

Voor meer informatie over deze bijzondere dag: klik hier

Wil je graag deelnemen stuur dan een mail met je gegevens naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Heb je een leuke vriend of vriendin die ook op zoek is naar meer balans en inspiratie kan gebruiken dan mag je deze nieuwsbrief altijd doorsturen of hun uitnodigen voor de workshop.

Creëer vreugde, passie en gezondheid iedere dag in slechts enkele minuten.

Kleurrijke groet, Inge

P1120580 ipiccy 72c BEWERKT

Inge Cox van San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching werkt sinds 1997 met kleur- en lichttherapie ter bevordering van gezondheid en welzijn. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de kracht van licht en kleur en op deze manier hun eigen unieke schoonheid, ‘lichtbron’, te herkennen en deze op een natuurlijke wijze tonen en leven.

San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching
Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal
www.ingecox.com    www.ingecox.eu     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.