san bao logo drukwerk2 bewerkt 2san bao logo drukwerk3 bewerkt 3

Beste,

Welkom bij San Bao Balans, Energie en Licht coaching. Droom jij er ook van om balans te ervaren in je lichaam? Wil jij graag vreugde, passie en gezondheid ervaren? En ben je ook op zoek wat je hierbij zou kunnen helpen? Dan heb ik goed nieuws voor je.

Op vrijdag 2 juni organiseer ik een kennismakingsavond van 20.00u tot 21.30u in mijn praktijk San Bao, Eeuwfeeststraat 2 te Ezemaal.

Tijdens deze avond wil ik graag met jou het glas heffen op mijn eigen Inge Cox Kleur-Licht oliënlijn. Ik neem je mee in de wondere wereld van geuren, licht en kleuren en leer je op een eenvoudige manier de eerste stapjes hoe je zelf je energie kunt corrigeren.

Deze oliën zijn ontstaan door mijn liefde voor natuurlijke producten, inspiratie uit de Chinese filosofie en de verbinding met de natuurlijke gezondheid. Je kunt alvast een kijkje nemen op de website www.ingecox.eu om kennis te maken met het kleur en Kuur gamma.

Ontdek de werking van Inge Cox Kleur-Licht olie

Stimuleer je lichaam om terug te keren naar het grootst mogelijke evenwicht.

De Kleur-Licht massage oliën kun je gebruiken om energiepunten, huidzones van het lichaam te masseren. Het verbetert je gezondheid en ondersteunt je emotioneel welzijn doordat via de huid een impuls wordt gegeven aan de buitenkant van het lichaam die doorwerkt naar de binnenkant van het lichaam. Je kunt de Kleur-Licht massage oliën ook gebruiken voor in bad, een voetbad, bodyscrub, bodylotion of op een zakdoekje.

Alle Inge Cox Kleur-Licht massage-oliën zijn gemaakt van 100% natuurzuivere grondstoffen, biologisch gecertificeerd (Ecogarantie). Deze unieke geconcentreerde oliën zijn samengesteld op basis van krachtige eigenschappen uit planten, hoge potentie kleur-lichtvibraties, geometrische patronen voor harmonisering en regulering van het energiesysteem waardoor lichaam en geest weer optimaal op elkaar worden afgestemd.

foto kleurreeks

Thema: Voorjaarszuivering

In de natuur is alles aan het ontluiken en dit heeft ook z’n invloed op de mens. Verwelkom de lente in jezelf en stimuleer je lichaam om afvalstoffen te elimineren met de Duo Detox. Dit proces kun je ondersteunen met een vitamine boost, 1x per dag een glas Power Detox sap en een gezonde zeewier snack. Kies hierbij voor biologische producten om je lichaam te verwennen met het zuiverste uit de natuur voor een stralende huid. Neem tussendoor ook even tijd voor een Positief Energie Moment om je mind en energiesysteem te ondersteunen: meer inspiratie hiervoor ontvang je tijdens de kennismakingsavond op 2 juni. Hieronder vind je de informatie om met je voorjaarszuivering te starten in combinatie met de Kleur-Licht oliën.

duo detox

Neem 2-3x per week een voetbad van 38°C met hierin 5-10 druppels Detox Clear olie. Terwijl je geniet met je voeten in het zalige voetbad masseer je de punten onder het sleutelbeen (links en rechts) met 2 druppels Detox Clear olie.

Masseer in cirkelbewegingen de volgende punt iedere dag met de Detox Immune olie om je energie van je immuunsysteem te stimuleren.

Locaties punten:

Afbeelding 1: Masseer het punt aan de binnenkant van de pols – onder de polsplooi aan de kant van de duim.

Afbeelding 2: Masseer het punt op de buitenkant van de onderarm – 3 vingerbreedtes vanaf de polsplooi in het verlengde van de middenvinger.

Afbeelding 3: Masseer het punt vanuit het web tussen de tweede en dikke teen 2 vingerbreedtes richting de wreef van de voet en het punt ‘3 mijlen’, een handbreedte onder de knieschijf – langs het scheenbeen.

 

Tekeningen correcties 1 

 

Power Detox-sap

1 stengel bleekselder

3 wortels

Een halve rode biet

1 appel

Een stukje gember

Een halve citroen

Deze vitamine drank bevat betacaroteen, vitamine C, magnesium………. en stimuleert je bloedsomloop en spijsvertering.

 

foto detoxsap punch

Wil je graag op de hoogte gehouden worden en vind je het leuk om regelmatig inspirerende tips ontvangen, schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de website van de Kleur Licht oliën : www.ingecox.eu. Klik op deze link om je in te schrijven.

Heb je een leuke vriend of vriendin die ook op zoek is naar meer balans en inspiratie kan gebruiken dan mag je deze nieuwsbrief altijd doorsturen of hun uitnodigen voor de open avond.

Creëer vreugde, passie en gezondheid iedere dag in slechts enkele minuten.

Kleurrijke groet, Inge

P1120580 ipiccy 72c BEWERKT

Inge Cox van San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching werkt sinds 1997 met kleur- en lichttherapie ter bevordering van gezondheid en welzijn. Mijn doel is om mensen kennis te laten maken met de kracht van licht en kleur en op deze manier hun eigen unieke schoonheid, ‘lichtbron’, te herkennen en deze op een natuurlijke wijze tonen en leven.

San Bao Balans, Energie en Lichtcoaching
Eeuwfeeststraat 2 3400 Ezemaal
www.ingecox.com    www.ingecox.eu     Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.