.be
 

a ontdek

Stimuleer je lichaam om terug te keren naar het grootst mogelijke evenwicht.

De Kleur-Licht massage oliën kun je gebruiken om energiepunten, huidzones van het lichaam te masseren. Het verbetert je gezondheid en ondersteunt je emotioneel welzijn doordat via de huid een impuls wordt gegeven aan de buitenkant van het lichaam die doorwerkt naar de binnenkant van het lichaam. Je kunt de Kleur-Licht massage oliën ook gebruiken voor in bad, een voetbad, bodyscrub, bodylotion of op een zakdoekje.

Alle Inge Cox Kleur-Licht massage-oliën zijn gemaakt van 100% natuurzuivere grondstoffen. Deze unieke geconcentreerde oliën zijn samengesteld op basis van krachtige eigenschappen uit planten, hoge potentie kleur-lichtvibraties, geometrische patronen voor harmonisering en regulering van het energiesysteem waardoor lichaam en geest weer optimaal op elkaar worden afgestemd.

 

 

 

           
  a kuurreeks
  a 03a website afbeelding re balance a 03b website afbeelding detox immune a 03c website afbeelding detox clear a 03d website duo afbeelding detox  
 
  a 04a website afbeelding re vitalise a 04b website afbeelding source emo balance a 04c website afbeelding source aura healer a 04c website duo afbeelding source  
 
         
   
 

 

mandala

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kleur-Licht olie Orange

Breng de vrolijkheid en warmte van de zon!

De Kleur-Licht olie Orange helpt ons om te kijken naar de zonnige kant van het leven. De Kleurvibratie oranje die hierin zit brengt spontaniteit en is een geweldige kleur om je creativiteit te stimuleren. Nieuwe ideeën komen onder invloed van oranje in combinatie met violet makkelijker tot stand. Tijdens momenten van teleurstelling en wanhoop biedt oranje positieve kracht en helpt bij het herstel van verdriet. Tegelijkertijd stimuleert oranje het zelfrespect en respect voor anderen. Deze warme en uitnodigende kleur zet mensen aan tot enthousiasme.

 

IMG 20170611 173243 bewerkt

 

Gezonde pancakes

zonder suiker, zonder gluten en overheerlijk

Ingrediënten
400 gram rijstmeel (of 350 gram als je voor ander meel kiest)
400ml Clearspring kokosmelk
1 eetlepel honing
1 ei
1 zakje bakpoeder
Clearspring kokosvet om in te bakken

Bereidingswijze
Meng het rijstmeel met de bakpoeder. Voeg eerst de kokosmelk langzaam bij het mengsel en daarna het ei. Roer goed onder elkaar tot een glad beslag. Bak de pancakes goudbruin in kokosvet. Serveer een stapeltje pancakes met vers fruit of suikervrije confituur.

 

 
 

 

plaatje03

Workshop: Ontdek wat kleur voor jou kan doen

17 september 2017 van 10.00 tot 17.00u te Wiekevorst

Meer info: klik hier

 

 

 

 

 

 

     

       

         Publicatie Artikel in Pure Child magazine Zomereditie

 

pure child artikel

     
     
 Doe de kleur licht test

 

 

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  verzend